Elke week een verkiezingsblog

Natuurlijk komt er een verkiezingsprogramma, waar iedereen precies kan zien waar de VVD voor staat. Daar staan punten in, die de een misschien belangrijker vindt, dan de ander. Iedereen heeft een eigen reden om VVD te stemmen.

Waarom ik VVD stem
Ik schrijf tot de verkiezingen wekelijks, waarom ik VVD stem en waarom ik me in die partij thuis voel. Dat doe ik, omdat ik heb gemerkt dat mensen vaak een beeld schetsen, dat ik helemaal niet herken. Met name beweringen, dat het alleen een partij zou zijn voor rijke mensen, die alles mee hebben en dat de VVD niet sociaal zou zijn. Integendeel! De VVD is de partij voor iedereen die iets van zijn leven wil maken!

* Vanzelfsprekend is dit blog geheel voor mijn rekening.

Dit bericht is geplaatst in lente, liberaal, mei, vvdstem. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *