Ja de VVD heeft ook iets met milieu!

In het kader van de serie bijeenkomsten VVD en de Samenleving, die ik mag organiseren van onze afdeling, ben ik op het moment bezig met de voorbereiding van de bijeenkomst over milieu en klimaat met Remco Dijkstra, op maandag 27 mei.

Zo stuitte ik op de actie Nederland Schoon, waarbij mensen worden opgeroepen een “supporter” te zijn. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik bij een nationale actie altijd een beetje de kriebels krijg. Hoewel ik het toejuich, dat groepen belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld de winkeliers van de Mare, zelf de bezem pakken, geloof ik nog het meest in de preventieve actie: Kinderen opvoeden om hun eigen troep mee te nemen, dan wel in een afvalbak te gooien. Kwestie van gewoonte!

Meepraten over dit onderwerp kan natuurlijk! Klik hier voor meer info en om je aan te melden!

Voor foto’s over de eerste twee bijeenkomsten met Brigitte van der Burg (jeugdzorg), respectievelijk Arno Rutte (vrijwilligerswerk, mantelzorg, alcohol- en rookbeleid) zie de facebookpagina vanĀ VVD Afd Alkmaar

 

Dit bericht is geplaatst in lente, liberaal, mei. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *