Snel, met relevante vragen, een plezierige hoeveelheid discussie en … veel humor.

Gisteren was ik bij de KC VVD NHN voor ingewijden een bekende afkorting. Vele Noordhollandse liberalen kwamen daar bijeen in een ongedwongen setting. Je zou willen dat alle ALV’s zo zouden verlopen. Snel, met relevante vragen, een plezierige hoeveelheid discussie en … veel humor.

Behalve de ALV zelf was de landelijke actualiteit met Willibrord van Beek, Charlie Aptroot en Ybeltje Berckmoes goed vertegenwoordigd. Zij leidden workshops over middenbestuur, infrastructuur (aanbesteding openbaar vervoer (Prorail!) etc) en kinderopvang. Kort en krachtig nadien samengevat. Ik volgde de workshop van Charlie Aptroot en genoot van het informatieve en tevens luchtige karakter zowel door bijdragen van deelnemers als van Charlie zelf.

En na afloop werd er uitgebreid nagepraat, onder het genot van. Dit soort bijeenkomsten geeft een goed beeld hoe het er in de VVD aan toe gaat. Interesse? Laat het me weten en ik houd je graag op de hoogte van nieuwe activiteiten. Of kijk op http://alkmaar.vvd.nl/agenda_5363/

 

Dit bericht is geplaatst in lente, liberaal, mei. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *