Wijkambassadeurschap

flyer_demare2In Alkmaar gaan we op 19 november naar de stembus. Wat later dan de rest vanwege de herindeling met Schermer en Graft De Rijp. Met een grote groep enthousiaste mensen zijn we al enige tijd hard bezig om daar een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Een behoorlijke klus maar wel erg leuk vanwege het team en de professionele en innovatieve aanpak.

Wijkambassadeurschap
Een van de initiatieven is het instellen van een wijkambassadeurschap voor alle wijken van stad en dorpen. Bedoeld om de afstand tot de politiek wat kleiner te maken. Mijn wijk is de Mare. De eerste resultaten zijn er al. Mensen mailen om problemen die aangepakt moeten worden of om hun visie onder onze aandacht te brengen. Raadsleden leggen vervolgens gerichte werkbezoeken af om de problemen te bespreken. Dat wordt zeer gewaardeerd. Natuurlijk gaan we hiermee door na de verkiezingen.

De tijd, dat je als politieke partij alleen in beeld kwam bij verkiezingen is bij ons in ieder geval voorbij. De bijeenkomsten VVD en de Samenleving wezen daar al eerder op.

Dit bericht is geplaatst in herfst, nov, politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *