De consument is nu aan zet!

Niet alleen particulieren, maar bijvoorbeeld ook ziekenhuizen gooien heel veel eten weg. Patiënten krijgen vaak eten waar ze niet van houden en bovendien laat de kwaliteit en de smaak wel eens te wensen over. Uit verschillende experimenten blijkt dat er in ziekenhuizen veel minder voedsel wordt verspild als er beter naar de patiënt wordt geluisterd. (Bron: NOS)

Goed, dat hier aandacht aan wordt geschonken. Ik hoor vaak genoeg hoezeer het eten in instellingen wordt verafschuwd, evenals de thuisbrengservice, die men na het ziekenhuisverblijf geacht wordt af te nemen. Luisteren naar de patiënt en maatwerk zal zeker beter helpen om mensen weer aan te laten komen na een operatie!

Mooi dat er ondernemers in het verspillingsprobleem zijn gedoken! Maar hoe dan ook, niet de overheid, maar wij doen het zelf! Zinnige tips staan er in (en onder) dit artikel, zoals het weer zelf leren bepalen of iets nog goed is.

Get Chef’s
ResQ
Zelf checken